Wij poetsen uw kantoren en bedrijven in Heist-op-den-Berg

Schoonmaak van kantoren in Heist-op-den-Berg

EXIT Services biedt professionele schoonmaakoplossingen voor bedrijven, immobiliënkantoren, winkels, onderwijsinstellingen en horecazaken in Heist-op-den-Berg. 

Kuisfirma voor bedrijven in Heist-op-den-Berg

Als expert in het schoonmaken van bedrijven, zorgen we met glans voor een periodieke schoonmaak van kantoren, horeca, winkels en magazijnen in Heist-op-den-Berg. Ook de reiniging van je machinepark en garages behoort tot onze expertise.

Bij EXIT Services vinden we een goede en smetteloze klantenrelatie erg belangrijk. Daarom werken we steeds vanuit de klant én de werknemer/schoonmaker. Zo houden we rekening met jouw schoonmaakwensen en linken de juiste schoonmaker aan jouw vraag. Samen vegen we de vloer aan met vuil tot het beste en kraaknette resultaat.

Schoonmaakbedrijf in Heist-op-den-Berg

Je kan ook op ons rekenen als schoonmaakbedrijf in Heist-op-den-Berg en omstreken. Zo houden we ons ook bezig met het onderhoud van de gemeenschappelijke delen in appartementsgebouwen en residenties. We zorgen wekelijks of maandelijks voor de schoonmaak en/of het algemeen onderhoud van jouw gebouw, zodat elke ruimte er weer brandschoon en tiptop uitziet. 

Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services

Onze tevreden klanten

Stad Geel

EXIT Services investeert in zijn personeel en dat voel je. De schoonmakers zijn betrokken, denken mee en leveren keurig werk. Ook opvolging gebeurt snel, menselijk en efficiënt. 
Gezien vorige ervaringen met schoonmaakbedrijven blijkt dat geen evidentie.

Stef Geukens

Beheerder sportinfrastructuur

Stad Turnhout

Stad Turnhout werkt graag samen met EXIT Services voor schoonmaak en ramenwas. Zij zetten in op kwaliteit. 
Mijn (offerte)vragen & opmerkingen worden snel opgevolgd.

Tom Lemmens

Werkleider Facility Management

ACV

Wij werken graag met Exit als betrouwbare logistieke partner voor onze organisatie. Door nauw overleg kan er flexibel ingespeeld worden bij onvoorziene omstandigheden en wordt er kwalitatief werk geleverd

Bart Michielsen

Diensthoofd logistiek & gebouwen

Hulp nodig bij de schoonmaak van jouw bedrijf of kantoor in Heist-op-den-Berg?

EXIT Services is de partner voor schoonmaak, glazenwas en klusjes voor vele bedrijven uit Heist-op-den-Berg. Zoek jij ook nog een professioneel schoonmaakbedrijf als partner voor jouw onderneming? 

Vraag dan een offerte aan voor onze poetsdienst!