Klusjesdienst

Geen klus te groot of te klein

Algemeen of gespecialiseerd kluswerk, van kleine werken tot grotere renovatieprojecten. Je kan bij EXIT Services terecht voor raamcontracten op meerdere locaties of voor éénmalige opdrachten binnen je bedrijf. Denk maar aan het uitvoeren van algemeen elektriciteitswerk, het schilderen van muren of kleine sanitairwerken. Geen klus is te groot of te klein voor ons.

Vraag je offerte aan

Ervaren klussers

Ons team van klussers bundelt jarenlange ervaring en biedt klusoplossingen voor alle uitdagingen in en rond jouw gebouw.

EXIT Services werkt lokaal in de Kempen, met mensen uit de Kempen. Deze link zorgt voor een spontane klik en biedt tal van voordelen. EXIT Services werkt steeds vanuit de klant én de werknemer/klusser. Wij linken beide partijen en hun wensen aan elkaar, zo bekomen we samen het zekerste resultaat.

Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services

Onze tevreden klanten

Stad Geel

EXIT Services investeert in zijn personeel en dat voel je. De schoonmakers zijn betrokken, denken mee en leveren keurig werk. Ook opvolging gebeurt snel, menselijk en efficiënt. 
Gezien vorige ervaringen met schoonmaakbedrijven blijkt dat geen evidentie.

Stef Geukens

Beheerder sportinfrastructuur

Stad Turnhout

Stad Turnhout werkt graag samen met EXIT Services voor schoonmaak en ramenwas. Zij zetten in op kwaliteit. 
Mijn (offerte)vragen & opmerkingen worden snel opgevolgd.

Tom Lemmens

Werkleider Facility Management

KVC Westerlo

Als voetbalclub was KVC Westerlo op zoek naar een bedrijf dat flexibel, correct en betrouwbaar was … een bedrijf dat kwaliteitsvolle diensten leverde. Met EXIT hebben we de perfecte partner gevonden

Kurt Van Diest

Youth director KVC Westerlo

Hoe kunnen we jou helpen?

Hulp nodig bij de klusjes in je bedrijf? EXIT Services is jouw partner voor schoonmaak, glazenwas en klusjes.

Vraag een offerte aan voor één of meerdere van onze services of maak een afspraak.