Schoonmaak

De poetsdienst met een vlekkeloze service

EXIT Services biedt professionele schoonmaakoplossingen voor bedrijven, immobiliënkantoren, winkels, onderwijsinstellingen en horecazaken in de Kempen.

Vraag je offerte aan

Facility services en onderhoud van gebouwen

Als expert in facility services, zorgen we voor een periodieke schoonmaak van kantoren, horeca, winkels en magazijnen. Daarbij hoort ook de reiniging van het machinepark en de garages.

Voor een perfect onderhoud van gebouwen kan je ook op ons rekenen. We zorgen voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen in appartementsgebouwen en residenties en voor het algemeen onderhoud van gebouwen.

EXIT Services werkt steeds vanuit de klant én de werknemer/schoonmaker. Wij linken beide partijen en hun wensen aan elkaar. Zo bekomen we samen het beste resultaat.

Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services

Onze tevreden klanten

Stad Geel

EXIT Services investeert in zijn personeel en dat voel je. De schoonmakers zijn betrokken, denken mee en leveren keurig werk. Ook opvolging gebeurt snel, menselijk en efficiënt. 
Gezien vorige ervaringen met schoonmaakbedrijven blijkt dat geen evidentie.

Stef Geukens

Beheerder sportinfrastructuur

Stad Turnhout

Stad Turnhout werkt graag samen met EXIT Services voor schoonmaak en ramenwas. Zij zetten in op kwaliteit. 
Mijn (offerte)vragen & opmerkingen worden snel opgevolgd.

Tom Lemmens

Werkleider Facility Management

ACV

Wij werken graag met Exit als betrouwbare logistieke partner voor onze organisatie. Door nauw overleg kan er flexibel ingespeeld worden bij onvoorziene omstandigheden en wordt er kwalitatief werk geleverd

Bart Michielsen

Diensthoofd logistiek & gebouwen

Hoe kunnen we jou helpen?

Hulp nodig bij de schoonmaak en het onderhoud van jouw bedrijfsterrein? EXIT Services is jouw partner voor schoonmaak, glazenwas en klusjes.

Vraag een offerte aan voor één of meerdere van onze services of maak een afspraak.