Ecologisch wassen van ruiten in Tongerlo

Wij wassen de ramen van bedrijven en woningen te Tongerlo

EXIT Service is jouw ecologische partner bij het wassen van ramen & omlijstingen en het onderhouden van veranda’s, dakgoten, zonnepanelen en rolluiken in Tongerlo. Op hoogte of vanop de grond, ons team van Laakdal bundelt jarenlange ervaring in het reinigen van ramen met de hand of met osmose.

Ons team uit Tongerlo bundelt jarenlang ervaring in het poetsen van ramen met de hand of met osmose. Die ervaring in combinatie met enthousiasme en professionele kennis maakt dat wij dé partner zijn voor uw ruiten in Tongerlo .

Laat je ramen ecologisch wassen door échte ramenwassers in Tongerlo

De camionettes van EXIT Services beschikken over een eigen osmoseinstallatie en zijn zo in Tongerlo. Dit maakt het wassen van jouw ramen sneller en veiliger. Hierdoor hebben we een streepje voor op de rest, in tegenstelling tot jouw ruiten waar geen strepen te vinden zullen zijn. Dit komt doordat de osmoseinstallatie het water steeds puur en gefilterd houdt en wij een streeploos resultaat kunnen garanderen. Bovendien maken onze opgeleide mensen gebruik van ecologisch verantwoord materiaal.

EXIT Service staat voor kwaliteit en klantentevredenheid. Samen met onze projectleider bespreek je al jouw wensen en maken we glasheldere afspraken. 

Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services Tevreden klanten EXIT Services

Onze tevreden klanten

Stad Geel

EXIT Services investeert in zijn personeel en dat voel je. De schoonmakers zijn betrokken, denken mee en leveren keurig werk. Ook opvolging gebeurt snel, menselijk en efficiënt. 
Gezien vorige ervaringen met schoonmaakbedrijven blijkt dat geen evidentie.

Stef Geukens

Beheerder sportinfrastructuur

Stad Turnhout

Stad Turnhout werkt graag samen met EXIT Services voor schoonmaak en ramenwas. Zij zetten in op kwaliteit. 
Mijn (offerte)vragen & opmerkingen worden snel opgevolgd.

Tom Lemmens

Werkleider Facility Management

KVC Westerlo

Als voetbalclub was KVC Westerlo op zoek naar een bedrijf dat flexibel, correct en betrouwbaar was … een bedrijf dat kwaliteitsvolle diensten leverde. Met EXIT hebben we de perfecte partner gevonden

Kurt Van Diest

Youth director KVC Westerlo

Zoek jij nog een goede schoonmaakdienst in Tongerlo om je ramen te wassen?

Hulp nodig bij de schoonmaak en het onderhoud van jouw bedrijfsterrein? EXIT Services is jouw partner voor schoonmaak, glazenwas en klusjes.

Vraag een offerte aan voor één of meerdere van onze services of maak een afspraak.