Vogelwering

Vogelwering is nuttig voor ieder gebouw, omdat regenpijpen, goten, ventilatiesystemen en schoorstenen geblokkeerd kunnen raken door uitwerpselen en nesten. Uitwerpselen tasten bovendien daken en gevels aan, die zo gevoelig worden voor waterschade. Daarnaast is het nadelig voor het imago van uw onderneming.

Niet alleen de overlast is een probleem, er bestaat ook het gevaar dat infecties, ziektes en parasieten die vogels bij zich dragen, overspringen op de mens. EXIT Services uit Geel zorgt voor het verjagen van vogels. Bij ons vindt u advies over het bestrijden van vogeloverlast, duivenwering, vogelweringssystemen en duivenpinnen.

Inspectie

EXIT Services inspecteert het gebouw en de omgeving snel en efficiënt. Aan de hand van uw ervaringen en onze vaststellingen maken wij een bestrijdingsplan op maat op.

Bestrijding

De technieken voor vogelwering zijn zo samengesteld om op een efficiënte manier maatregelen te treffen tegen het nestelen van vogels zonder deze te verwonden.

Vogelwering wordt op maat gemaakt voor iedere individuele locatie en kan bestaan uit netten, pinnen of een draadsysteem. Zelfs elektrische weringmaatregelen behoren tot de mogelijkheden.

Wij verlenen advies in verband met vogelschrikkers of vogelweringssystemen.