Vlooien bestrijden

Vlooien zijn een nachtmerrie voor ieders huishouden. Deze parasieten nestelen zich in de haren van onze trouwe viervoeters en betreden zo uw huis. De diertjes zijn bijzonder hardnekkig en moeilijk te bestrijden. Vlooienbestrijding is dan ook een taak voor specialisten. EXIT Services heeft de juiste middelen om u voorgoed van deze plaag af te helpen. Hierdoor zijn vlooien voorgoed verleden tijd. 

Inspectie

Vlooien maken het leven van uw huisdier tot een ware hel. Met hun weerhaakjes nestelen ze zich in de pels van uw hond of kat. Vervolgens zuigen ze zich vol met het bloed van hun drager. Maar het zijn vooral de eitjes die we moeten opsporen en bestrijden. Zij vormen immers een gevaar voor verdere verspreiding van de plaag in huis.

Vlooien leggen hun eitjes niet in de vacht van hun drager,  maar wel bij voorkeur in vochtige, donkere plaatsen, zoals in uw tapijt, in kieren in de vloer of in een hoekje in de kelder. EXIT gaat op zoek naar deze eitjes en gaat deze bestrijden.

Bestrijding - werkwijze

Onze eigen opgeleide mensen gaan de vlooien te lijf met gespecialiseerde insecticiden. Alle infectiehaarden worden bestreden en onze specialisten stoppen de behandeling pas als de laatste vlo is verdwenen. Eventueel komen onze mensen van EXIT Cleaning  langs om het gebouw grondig schoon te maken.

Contacteer ons voor een offerte. Wij begrijpen de dringendheid van een vlooieninterventie en plannen een bezoek snel in.
Hieronder de werkwijze van een standaard-vlooienbestrijding door EXIT Services.

1. Inspectie van het huis op zoek naar vlooiennesten aan de hand van uw verhaal en ervaringen

2. Ontsmetten van de geïnfecteerde ruimtes met gespecialiseerd bestrijdingsmiddel. Het product werkt tot 7 dagen na. Een effectieve vlooienbehandeling bestaat uit 2 bezoeken. EXIT komt na 7 dagen terug zodat ook de eitjes en de poppen bestreden worden.
Tijdens de behandeling dient de ruimte 4 uur verlaten te worden, nadien moet de ruimte minimum 1 uur lang goed verlucht worden.

3. Na de behandeling merkt u een witte sluier op naden, kieren en ondergrond. Deze sluier werkt lang na en doodt alle eitjes en poppen. De witte neerslag mag niet verwijderd worden. Als u met nat zou poetsen spoelt u het product weg, dit mag zeker niet gebeuren. Wij raden wel aan om min. 1 keer per dag te stofzuigen. Na 7 dagen mag de ruimte grondig gepoetst worden met een allesreiniger.

Preventie

Het is aan te raden om uw huis regelmatig schoon te maken. De plaats waar uw huisdieren verblijven moet grondig gestofzuigd worden. Schenk extra aandacht aan donkere, vochtige plekjes in huis. Controleer bovendien regelmatig de pels en de huid van uw huisdieren en maak hun mand goed schoon.

vlooien in huis vlooien bestrijden vlooienbeten vlooien eitjes vlo