Vliegend insect

EXIT bestrijdt de meest voorkomende vliegende insecten, zoals de fruitvlieg , de kamervlieg, klustervlieg  en de vleesvlieg. Daarnaast bieden wij een efficiënte oplossing voor uw problemen met muggen, hommels, bijen  en hoornaars.

Inspectie

Vliegende insecten zijn een ware plaag en niet eenvoudig te bestrijden. Het controleren en bestrijden betekent meer dan zomaar een elektrische vliegenvanger op te hangen. De effectiviteit en bescherming hangt in hoge mate af van:

  • de soort van plaag , de meest voorkomende insecten zijn klustervliegen, fruitvliegen, muggen en wespen
  • het type toestel
  • de locatie waar de elektrische vliegenvanger wordt gemonteerd

EXIT Ongedierte biedt een oplossing aan particulieren, alsook aan bedrijven waar strenge controlenormen gelden, zoals in de voedingsindustrie. Onze toestellen voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn in regel met de HACCP-wetgeving.

Bestrijding

In samenspraak met de klant kiezen we voor een bestrijdingsplan met chemische middelen, of insecticiden of niet-chemische middelen, zoals elektronische vliegenvangers  of lijmplanken. Voor elke plaag en prijsklasse heeft EXIT een oplossing. Ook elegante en discrete designtoestellen behoren tot de mogelijkheden. De bestrijding gebeurt snel, geruisloos en zonder toevoeging van chemicaliën.

Preventie

Onze specialisten onderzoeken bedreigingen in en rond het gebouw en maken hiervan een inventaris. Er wordt een overzicht gemaakt van bedrijfshygiënische maatregelen zodat de bron van de overlast aangepakt wordt. Onze vrijblijvende tips helpen om vliegende overlast in de toekomst te voorkomen.

Evaluatie en opvolging

Het is steeds mogelijk te kiezen voor een EXIT onderhoudscontract, hierbij controleren wij periodiek de aangekochte toestellen. Ook een insect monitorsysteem kan geplaatst worden, waardoor overlast  snel wordt gedetecteerd. Zo bent u jaar na jaar zeker van een hygiënische en insectenvrije omgeving.

EXIT Ongedierte haalt ook wespennesten snel, vakkundig en veilig weg. EXIT Clean kan een bestrijding van vliegende insecten steeds opvolgen met een grondige schoonmaak van de ruimtes.