Konijnen bestrijden

Verwilderde konijnen kunnen een plaag zijn voor uw tuin of bedrijventerrein. Ze vreten aan jonge bomen en graven tunnels onder uw terrein, wat op lange termijn voor serieuze problemen kan zorgen. Het konijn graaft een hol, een zogenaamde “bouw” in uw grond, maar ook lang gras, een hoop stro of een stapel hout kan een kolonie konijnen herbergen.

Inspectie

Konijnen zorgen voor heel wat overlast voor mens, natuur en omgeving. EXIT Services komt ter plaatse om de omvang van de plaag in kaart te brengen en gaat ze vervolgens bestrijden op een efficiënte, humane en vakkundige wijze. Konijnen vangen is onze specialiteit.

Bestrijding

EXIT Services komt de konijnen bestrijden door op ze te jagen met fretten. Onze ervaren fretteurs zetten de fret in het konijnenhol, ook wel de bouw genoemd, om de konijnen naar de uitgang te jagen. Onze specialist wacht het konijn op aan de uitgang van het hol en vangt ze op in zijn net.

Door het fretteren zorgen wij voor een diervriendelijke oplossing, waarbij het konijn geen nodeloos leed wordt berokkend. De konijnen worden nadien op een humane, pijnloze manier afgemaakt.

Preventie

Konijnen zijn heel moeilijk te weren uit uw terrein. Na de bestrijding wordt er nagegaan hoe groot de populatie was en hoe ze verder aangepakt zal worden. Door het fretteren kunnen we het grootste deel van de kolonie verdrijven. Na de efficiënte bestrijding kan u een beroep doen op EXIT Groen  om uw terrein opnieuw te egaliseren en mooi aan te leggen.