Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden is een lastig werk, ze zijn hardnekkig en talrijk. Mensen proberen de kakkerlakkenplaag vaak zelf onder controle te houden en kopen chemische bestrijdingsmiddelen aan. De meeste producten die vrij in de handel te koop zijn, zijn echte niet efficiënt. Kakkerlakken passen zich snel aan zijn resistent  geworden tegen deze bestrijdingsmiddelen.

Voor kakkerlakkenbestrijding heeft u de hulp van een professional nodig. EXIT Services uit Geel helpt u om kakkerlakken te verdelgen. Wij kennen de plaatsen waar kakkerlakken zich verschuilen. Wij bieden niet alleen hulp, maar geven ook advies om de kakkerlak preventief aan te pakken. Professionele bestrijding van kakkerlakken is onze specialiteit.

Inspectie

EXIT Services inspecteert het gebouw en de omgeving snel en efficiënt. Een monitorval maakt de aard en de omvang van de plaag duidelijk. Vervolgens maken wij een bestrijdingsplan op uw maat.

Wij helpen u met:

  • een professionele bestrijding
  • eventueel een grondige schoonmaak van de aangetaste ruimtes
  • vrijblijvende hygiënetips en informatie

Bestrijding

Samen met u gaat EXIT Services op zoek naar de meest efficiënte bestrijding met het minste risico voor uw gezin, werknemers of huisdieren. Wij bieden een breed gamma aan professionele insecticiden aan. Een kakkerlakkenplaag is niet op één dag uw huis uit, wij voorzien 3 bezoeken met een tussen periode van 10 dagen voor een volledige bestrijding van de kakkerlak.

In het bestrijdingsplan noteren we alle gebruikte materialen en de plaatsen waar we deze gebruiken. Onze producten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn reeds uitgebreid getest.

Preventie

EXIT Services inspecteert bedreigingen in en rond het gebouw en maakt hiervan een inventaris. Wij geven vrijblijvend tips om overlast van kakkerlakken in de toekomst te voorkomen.