Glazenwasser Geel en omstreken

Reinigen van ramen en omlijstingen. Onderhoud en reiniging van veranda’s, dakgoten, zonnepanelen, rolluiken en reclamepanelen. Hiervoor kan u bij EXIT terecht. Ons team van ramenwassers bundelt jaren ervaring in het wassen van ramen met de hand en met osmose.

Uniek voor de regio is het gebruik van
een systeem gebaseerd op osmose. Het water is puur en gefilterd, dit garandeert een schoonmaak zonder strepen. Dit is bovendien een goede manier om moeilijk bereikbare plaatsen grondig te poetsen.

EXIT verzorgt niet enkel de schoonmaak van uw gebouw of bedrijventerrein. Wij komen ook langs om uw ramen schoon te maken. Onze goed opgeleide mensen poetsen uw ramen met ecologisch verantwoord materiaal en met de grootste zorg voor het milieu.

Wij zijn de beste partij voor het poetsen van het uitstalraam van uw winkel tot een bedrijf met meer dan 1000 m² glazen oppervlakte.

Contacteer  ons voor:

  • Reinigen van ruiten en omlijsting
  • Onderhoud en reiniging van veranda's, dakgoten, zonnepanelen, rolluiken en reclamepanelen

Onze eigen opgeleide mensen poetsen steeds met de hand of met osmose voor een optimaal resultaat. Ze maken, waar mogelijk, gebruik van een ladder en het osmosesysteem in plaats van een stelling of hoogtewerker. Dit bespaart u alvast een hoop extra kosten, waardoor we onze prijs messcherp  houden.


Exit Services - Ramen wassen Exit Glazenwasser Exit ramenreiniging Exit Osmosereiniging Exit Osmosereiniging