Energiebesparing en energiemonitoring

EXIT staat garant voor ecologisch verantwoord ondernemen en duurzaam handelen. Wij helpen u daarbij ook besparen op uw energiefactuur. Onze energieconsulent komt graag bij u langs om een energieaudit uit te voeren. Zo krijgt u grip op uw energie- en waterkosten.

In uw bedrijf kan op vele manieren efficiënter omgesprongen worden met het verbruik van energie. Denk maar aan het vervangen van uw lampen door spaarlampen of LED-verlichting. Ook het tijdig vervangen van uw stookketel en beter isoleren van uw muren en dak kan op korte termijn een enorme besparing opleveren.

Maar er zijn meer manieren om uw energieverbruik op peil te houden. De beste manier om dit te weten te komen, is door het meten van uw verbruik . Wij ontwikkelden voor u een volledig web-gebaseerd en geautomatiseerd energiemonitoringsysteem.  Onze energieconsulent installeert bij u een datalogger  en voorziet toegang tot het online energiemonitoringsysteem. Zo krijgt u de klok rond inzicht in uw energieverbruik. Onze consulent komt nadien deze metingen samen met u overlopen.

Indien u niet constant uw verbruik kan raadplegen, bezorgt EXIT u automatisch updates op uw scherm, wanneer u dit wil. Wij maken een op maat gemaakt rapport of installeren een alarm bij het overschrijden van een drempel van energieverbruik. Na de energieaudit, kan u bij onze energieconsulent terecht voor advies om in de toekomst energie te besparen. Ook voor volledig projectmanagement  en begeleiding  kan u bij EXIT terecht. Wij leveren eenvoudig de info voor uw belangrijke energiebeslissingen.