Bedwantsen bestrijden

De bedwants, of wandluis, zoals het diertje vroeger werd genoemd, is een erg lastig insect. Het bijt zich vast in de huid en veroorzaakt verschrikkelijke, branderige jeuk. Het diertje verstopt zich graag in uw matras of bedkader, achter het behang of in een kier in de vloer.

”Sleep tight, don’t let the bed bugs bite!” luidt het bekende Engelse kinderrijmpje. Dit is jammer genoeg niet uit de lucht gegrepen. Wanneer er bedwantsen in uw bed nestelen, beleeft u de ergste nachtmerrie. EXIT gaat de bedwantsen bestrijden en zorgt er voor dat u kan genieten van een heerlijke nachtrust.

Inspectie

EXIT inspecteert het gebouw en de omgeving grondig en bepaalt zo de omvang van de plaag. Vervolgens maken wij een bestrijdingsplan op uw maat.

Wij helpen u met:

  • een professionele bestrijding van bedwantsen in huis
  • een grondige schoonmaak van de aangetaste ruimtes
  • vrijblijvende hygiënetips en informatie

Bestrijding

Samen met u gaat EXIT Ongedierte op zoek naar de meest efficiënte bestrijding met het minste risico voor uw gezin, werknemers of huisdieren. Wij bieden een breed gamma aan insecticiden aan. In het bestrijdingsplan noteren we alle gebruikte materialen en de plaatsen waar we deze gebruiken. Onze producten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn reeds uitgebreid getest.

Preventie

EXIT Ongedierte inspecteert bedreigingen in en rond het gebouw en maakt hiervan een inventaris. Wij geven vrijblijvend tips om overlast van kruipende insecten in de toekomst te voorkomen.

Evaluatie en opvolging

Een opvolging van de bestrijding is aangewezen. Het is steeds mogelijk te kiezen voor een EXIT-onderhoudscontract , hierbij controleren wij periodiek de aangetaste ruimtes. Een insect-monitor-systeem kan geplaatst worden, hierdoor wordt overlast snel gedetecteerd. Zo bent u jaar na jaar zeker van een hygiënische en insectenvrije omgeving.